Hírek

Megérkezett a Babygirl előzetese, amiben Nicole Kidman karrierje egyik legjobb alakítását nyújtja

Nicole Kidman eddigi karrierjének legjobb alakítását nyújta a Babygirl c. erotikus filmben, amiben minden egy kutyás férfival kezdődött. Megérkezett az első előzetes.

Ezt a történetet a HR nem nézné jó szemmel! A cég magas vezetői beosztásában dolgozó Romy (Nicole Kidman) munkahelyi viszonyt kezd a fiatal gyakornokával, Samuellel (Harris Dickinson). Azonfelül, hogy a bárokban, hotelekben és egyéb lopott helyen összehozott találkák jópár céges szabályt megsértenek, kezd egyre furcsább lenni a viszony, ahol Romy nem tudja, ki irányít kit, és neki meddig éri meg elmenni itt.

Bár a Babygirl középpontjában egy tiltott kapcsolat áll, a Bodies, Bodies, Bodies rendezője, Halina Reijn inkább a viszony nemi és hatalmi feszültségeire helyezi a hangsúlyt. Maga a film eddig pozitív kritikákat kapott – a Velencei Filmfesztiválon hétperces vastaps fogadta, Nicole Kidman pedig a legjobb színésznőnek járó díjat nyerte el a filmbeli alakításáért. További szerepben Harris Dickinson,  Antonio Banderas és Sophie Wilde.

A Babygirl az Egyesült Államokban decemberben kerül a mozikba az A24 jóvoltából.

Remélhetőleg, már itthon is kinézte valamelyik filmforgalmazó a thrillert magának.

Előzetes:

Forrás: Deadline

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.