Hírek

Európában először Magyarországon indul a Selekt, az AMC európai streamingje

Az AMC Networks International Central and Northern Europe (AMCNI CNE) és a Magyar Telekom stratégiai partneri együttműködése keretén belül debütál a SELEKT, az AMCNI CNE saját streaming szolgáltatása – adta hírül a Telekom.

Az AMC saját gyártású sorozatait eddig elvétve tudok Magyarországon elérni – hol a Netflixen, hol a Direct + műsortárában -, de most úgy néz ki, vége ennek az időszaknak.

Az AMCNI CNE streaming szolgáltatása Európában először Magyarországon, a Magyar Telekom 2020 szeptemberi és utáni IPTV és Telekom TV díjcsomaggal rendelkező ügyfelei számára (kivéve Közszolgálati, Alap és S díjcsomag) lesz elérhető.

Mit kell tudni a Selektről?

1800 órányi tartalmával teljeskörű szórakozást nyújt a család minden tagja számára. A Selekt a tervek szerint egy folyamatosan frissülő műsorkínálatú platform lesz, ahol többek között olyan ikonikus filmekkel várja a nézőket, mint az Éhezők viadala vagy a Torrente.

Az 5 regisztrálható eszköz és a 3 párhuzamosan futtatható stream segítségével a család tagjai bárhol, bármikor kényelmesen elérhetik kedvenc műsoraikat. Akár Telekom TV SmartBoxon, mobilon, tableten vagy laptopon.

The Walking Dead – The Ones Who Live

Mit nézhetünk a Selekten?

A már említett kínálaton felül az AMC saját gyártású műsorai közül a The Walking Dead – The Ones Who Live Magyarországon egyedül a Selekten streamelhető – és remélhetőleg még több eredeti AMC sorozatukból és filmekből is eljut jónéhány hozzánk. Amint van erről biztos infó, hírt adunk róla.

Ezenfelül várható az AMCNI CNE kötelékébe tartozó Spektrum saját gyártású produkciói közül a Thuróczy Szabolcs nevével fémjelzett Tabukról tabuk nélkül és a Tiltott Zónák első évada is elérhetővé válik. Emellett gyerekeket célzó műsorok (Thomas, a gőzmozdony) és főzős és -sportműsorok várják az előfizetőket.

Ha csak belekukkantanál a kínálatba, akkor ingyenesen regisztrálhatsz a Selekt Light-ba, ahol szabadon megtekinthető az aktuális lineáris kínálat és a saját gyártású sorozatok legelső epizódja.

A SELEKT streaming szolgáltatás azon Magyar Telekom ügyfelek számára érhető el, akik olyan Telekom TV vagy IPTV díjcsomaggal rendelkeznek, amely 202009-es vagy későbbi portfólióba tartozik (kivéve Közszolgálati, Alap és S díjcsomagok).

Az érintett előfizetők számára a szolgáltatás további költséggel nem jár.

További részletek: www.telekom.hu/selekt

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.