Hírek

A Fekete párduc és a Creed rendezője az ördöggel hív táncra legújabb filmjében

Nincs több titkolódzás! Megérkezett Ryan Coogler horror filmjének első előzetese. Ilyen véres móka lesz a Sinners.

Ahogyan korábban írtuk, nem sok infó volt publikus Ryan Coogler (Creed, Fekete párduc) következő filmjéről, amiben ismét Michael B. Jordannel dolgozott együtt (szám szerint ötöd alkalommal). Legalábbis annyi volt tudott, hogy egy horrorfilm lesz a történet, ami 1930-as évekbe, az USA déli államainak, Jim Crowe-törvények uralta idejébe visz vissza. A forgatókönyvet pedig maga Coogler jegyzi. Azonban a marketing gépezetek elkezdtek mocorogni: Michael B. Jordan megosztotta a film – ami már címet is kapott, a Sinnerst (magyarul: bűnös, vétkező) – első plakátjait közösségi média felületein, most pedig itt is van az első előzetes

Sinners előzetes:

Bár a trailer sokat nem árult el a várható cselekményről, a feszült felvezetés alapján azért izgalmas filmnek ígérkezik.

A főszerepben Michael B. Jodan mellett Delroy Lindo (UnPrisoned, A vadnyugat törvényei szerint, Malcolm X), Jack O’Connell (Ferrari, Back to Black) és Hailee Steinfeld (Sólyomszem, Dickinson, Irány a Pókverzum). További szerepben Omar Benson Miller (Ptolemy Grey utolsó napjai), Wunmi Mosaku (Loki, Lovecraft Country), Jayme Lawson (MLK/X, Batman), Li Jun Li (Babylon), Lola Kirke (Holtodiglan, Győzelmi sorozat), továbbá friss tehetségekként érkezik Yao, Miles Caton és Peter Dreimanis.

A Sinners március 7-én várható az amerikai mozikban.

Forrás: Variety

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.