Hírek

Mickey17 szerencsére ugyanolyan elesett klón a filmben, mint Mickey7 a könyvben – Előzetes

Rég nem hallottunk Mickey17-ről (azaz Edward Ashton Mickey7 könyvének film változatáról) de nem ment el! Itt az első előzetes a várható sci-fiből.

Bár a Warner Bros. az év során a SAG-AFTRA sztrájk és a Godzilla vs. Kong miatt eltolta Edward Ashton regényén alapuló Pong Dzsunho (Élősködők, Snowpiercer, Okja) filmet, ez nem jelenti azt, hogy el kellene felejteni. Emlékeztetőként – hogy igen, lesz még Mickey-ból film – meg is érkezett a Mickey17 első előzetese.

Mickey17 előzetes:

 

A történet egy A marsi és a Blake Crouch Sötét anyag regényeket idéző high concept sci-fi thriller, amelyben a Mickey7 nevű “feláldozható” nem hajlandó átadni soron következő klónjának a helyét. A jeges bolygóra, Nifheimre indított kolonizációs küldetésnek ezzel pedig nem belátható következményei lesznek.

A főszerepben Robert Pattinson, aki a lázadó klónt fogja alakítani, továbbá Steven Yeun, Naomi Ackie, Toni Collette és Mark Ruffalo.

A Mickey17 Dél-Koreában 2025. január 28-án kerül mozis forgalmazásba, míg az Egyesült Államokban 2025. január 31.

Nagyon remélhetőleg a hazai mozikat sem hagyja ki.

Januárig pedig ajánljuk pótolni a film alapjául szolgáló könyveket – mindkettő élvezetes sci-fi a lehető legfurább újraélesztésekkel. Magyarul már elérhető a Mickey7 és az Antianyag blues az Agave Könyvek gondozásában.

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.