Hírek

2025-ben érkezik a The Last of Us 2. évada és az új Trónok harca-sorozat a MAX-ra

Lassan őszbe lépünk, de a sorozatnézés talán csak most fog felpörögni! A MAX-on mindenképp, ugyanis még számos közönségkedvenc visszatérését ígérik idénre, és annál többet 2025-re.

A DC univerzum, az HBO minőségű drámák és a Dűne rajongói eddig is izgalmas őszre számíthattak a MAX-on: augusztus 11-én tér vissza 3. évadával az Ipar, szeptember 19-én indul a Pingvin minisorozat, novemberben pedig az első, a Dűne remake settingjében játszódó sorozat, a Dűne: Prófécia. A Warner Bros Discovery legújabb, várható premierjeit bemutató videóösszeállításából azonban ennél is több, régóta várt szériával nyugtatnak meg, hogy lesz mit nézni.

A legjobb még csak most jön

Szeptember 9-én folytatódik a Briliáns barátnőm, ami Elena Ferrante Nápolyi regények soron következő 4. kötetét, Az elveszett gyerek történetét adaptálja. Fontos változás, hogy a két főhőst, Lénút és Lilát nem az első három évadban megismert Margherita Mazzucco (Lenù) és Gaia Girace (Lila) fogják alakítani, hanem Alba Rohrwacher (A kimériaHappy as Lazarro) és Irene Maiorino (Gomorrah). A váltásra azért volt szükség, mert a történetben a két barátnőt már későbbi, felnőttebb életükben fogjuk látni.

Forrás: Vanity Fair

Wise Guy címen érkezik kétrészes dokumentumfilm az idén 25 éves Maffiózókról, ami hozhat érdekességet minden rajongónak. Szuperhős fronton nemcsak a DC világa fog megörvendeztetni, hanem

egy új saját gyártású HBO sorozat, a The Franchise, ami egy szuperhősfilm forgatásának nehézségeit fogja elmesélni a maga szatirikus módján.

3. évadával tér vissza az Egyetemista lányok szexuális élete, novemberben pedig a Harley Quinn 5. évadával hozza el az őrületet. Ha DC animációs sorozatok: szintén még idén megnézhetjük a James Gunn-féle DC univerzumát nyitó Creature Commandost, amit a San Diego Comic Conon jelentett be a Warner.

Részlet A hét királyság lovagja c. sorozatból

2025-ben sem fogunk unatkozni a MAX-szal

A még idén várható sorozatok mellett a videó elárulta azt is, hogy jövőre mely címeket várhatjuk. Érkezik A Fehér Lótusz 3. évada, ami ezúttal Thaiföldre viszi nézőit; új sorozatként a Duster, ami J. J. Abrams produkciós irodájának sorozata lesz, ami az első fekete FBI-ügynöknő karrierjét követi nyomon.

Érkezik még az AZ előzményeit elbeszélő Welcome to Derry, ami a videóban bemutatott rövid bevágások alapján is hozza a 2017-es film hangulatát.

Amíg várjuk a Sárkányok háza 3. évadát, addig jövőre A hét királyság lovagja tart mindenkit Westeroson, és végül, de nem utolsó sorban érkezik a The Last of Us 2. évada, amelyben a Part II videójáték eseményeit élhetjük újra az HBO tolmácsolásában. A rövid bemutatóban új szereplők között feltűnt Catherine O’Hara, Jeffrey Wright és Kaitlyn Dever.

Ezenfelül érkezik jövőre a Szex és New York spinoffjának, az Egyszer csak soron következő évada, a Gilded Age 2. évada.

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.