Hírek

A Csontszüret és a Narancsfa-kolostor szerzője Budapestre látogat

Samantha Shannon, akit a hazai olvasók a Csontszüret című regénnyel ismerhettek meg, 2024 szeptemberében Budapestre látogat a PesText fesztivál keretében.

J. D. Barker (A Négy Majom szerzője) után újabb, fantasztikus irodalmat olvasók között kedvelt szerző érkezését jelentette be a PesText:

Samantha Shannon, a Narancsfa-kolostor és a Csontszüret szerzője az őszi fesztivál keretében Budapestre látogat.

A brit szerző disztópia és fantasy műfajban alkotott eddig, műveivel pedig kiérdemelte a New York Times bestseller szerző címet. Itthon legutoljára a Narancsfa-kolostor c. regénye kapcsán találkozhattunk vele (kritikánkat itt olvashatod róla), ami a keletre és nyugatra osztott birodalomba enged betekintést három nő szemszögén keresztül. A szövevényes történet előzménykötete, a Leszálló éj napja 2024. novemberében várható a 21. század kiadó gondozásában.

 

Shannonnal szeptember 26-án tudtok találkozni a PesText helyszínén, a Három Hollóban 19:00-tól, ahol az íróval a könyv egyik fordítója, Kleinheincz Csilla (Alvilági szövedék szerzője) fog beszélgetni.

Forrás: PesText 

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.