Hírek

Mike Flanagan fog új életet lehelni Stephen King legelső könyvébe

Nem a Setét Torony lesz az egyetlen Stephen King mű, amit a horrorsorozatok mestere, Mike Flanagan kezelésbe vesz.

Mike Flanagan (A Hill ház szelleme, A Bly-udvarház szelleme) hivatalosan az Amazon MGM Studiost erősíti a náluk készülő Setét Torony-sorozattal. Azonban nem ez lesz az egyetlen Stephen King történet, amit felkarol Flanagan.

Szintén zöld utat kapott a mester 1974-es regényének, a Carrie tévésorozat változata.

A hivatalos leírás szerint egy merész és időszerű újragondolása lesz ez Carrie White történetének. Flanagan író, showrunner, Trevor Macy-vel együtt pedig executive producerként viszi a sorozatot.

Stephen King első regénye volt a Carrie, ami gyorsan bestsellerré vált. A könyv főszereplője egész életét anyja elnyomása alatt tölti elszigeteltségben, ami a középiskolai világban is hátráltatja. Zaklatják, kiközösítik, sehol sem talál biztonságot egészen addig, amíg fel nem fedezi titokzatos telekinetikus képességeit.

Kedvet kaptál, hogy elolvasd?

Ha szeretnél minket támogatni, vásárold meg a könyvet ezen a linken keresztül

Megveszem

1976-ban Brian DePalma már megrendezte a Carrie első, máig kultikusnak számító filmes adaptációját Sissy Spacek főszereplésével. A film kevesebb mint 2 millió dolláros költségvetéssel készült, és több mint 30 millió dolláros bevételt hozott. 1999-ben folytatás készült hozzá Düh: Carrie 2 címmel. Carrie filmes pályafutása itt nem ért véget:  2002-ben egy tévéfilmes, 2013-ban pedig egy mozifilmes remake készült a könyv alapján, utóbbi Chloë Grace Moretz főszereplésével.

Forrás: Variety

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.