Hírek

Őrült és sajnálni való szörnyszülöttekkel rúgja be James Gunn a DC új filmes univerzumát

A DC Filmes Univerzumának új korszaka még idén decemberben elkezdődik! James Gunn és Peter Safran, a Warner Bros. Discovery szuperhős részlegének főnökei bemutatták az első, a God and Monsters fejezetét megkezdő produkció második előzetesét, ami egy a Harley Queen őrületét idéző animációs sztorinak ígérkezik. Creature Commandos előzetes!

A Creature Commandos egy bebörtönzött szörnyekből álló titkos csapat kalandjait mutatja be, akiket olyan küldetésekre toboroznak, amelyeket az emberek számára túl veszélyesnek ítélnek. Amikor minden más kudarcot vall… ők az utolsó, legrosszabb lehetőséged – olvasható a hivatalos magyar szinopszisban. A New York Comic Conon bemutatott új előzetes azonban nem ábrázolja olyan rossz arcoknak a kommandó tagjait. A Frankenstein menyasszonyától egészen az őrült menyétig minden karakternek megvan a maga keresztje vagy tragikus múltja, amiért szánnivaló figura lesz. De ilyen szörnyekre van szükség most!

Creature Commandos előzetes:

A sorozat eredeti hangjai: Steve Agee (Economos), Maria Bakalova (Ilana hercegnő), Anya Chalotra (Circe), Zoe Chao (Nina Mazursky), Frank Grillo (Rick Flag Sr.), Sean Gunn (GI Robot & Weasel), David Harbour (Frankenstein), Alan Tudyk (Dr. Phosphorus), Indira Varma (A Menyasszony) és Viola Davis (Amanda Waller).

A Creature Commandos új előzetese a sorozat premierdátumát is elárulta:

2024. december 7-én indul az animációs sztori a Maxon.

A széria első évada hét részes lesz, és heti bontásban érkeznek az epizódok – így 2025. január 16-án fejeződik be.

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.