Hírek

A Szólíts a neveden rendezője egy új Amerikai pszichó-filmen dolgozik

A Szólíts a neveden, a Suspiria és a Csontok meg minden rendezője egy már irodalmi klasszikusnak számító könyvet készül feldolgozni.

Mivel Luca Guadagnino (Szólíts a neveden, Suspiria, Challengers) és a Lionsgate stúdió a tárgyalási folyamatok lezárásánál járnak, így kijelenthető, hogy hivatalosan készül a következő Amerikai pszichó film – jelentette be a Deadline elsőként a hírt.

Bret Easton Ellis azonos című könyvének új adaptációja nem a 2000-es években bemutatott film remake-je, hanem egy teljesen új változat lesz, amire a regény is ad szerencsére sok lehetőséget. A forgatókönyvet Scott Z. Burns írja, akinek a nevével nem is olyan rég, az Apple TV 2023-as Extrapolációk c. sorozatánál találkozhattunk.

A rendezőnek pedig az utóbbi években igencsak aktív és izgalmas karriert befutó Luca Guadagninót nézte ki a stúdió.

Guadagnino idén két filmmel erősítette a mozikat – egyik az áprilisban bemutatott Challengers volt, a másik filmje Daniel Craig és Drew Starkey főszereplésével készült Queer, amit a Velencei Filmfesztiválon már bemutattak, az Egyesült Államokban pedig november 27-én érkezik a mozikba (hazai bemutatóról egyelőre nincs hír). De jövőben sem kell Guadagnino-film nélkül maradni, ugyanis a rendező jelenleg a Julia Roberts főszereplésével készült After the Hunt c. filmje utómunkálatain dolgozik. Az Amerikai pszichóval pedig a végső szakaszban jár a stúdióval.

Luca egy zseniális művész, és a tökéletes alkotó ahhoz, hogy egy teljesen új értelmezését mutassa meg ennek az erős és klasszikus címnek.

-nyilatkozta a rendezőről Adam Fogelson, a Lionsgate Motion Picture Group elnöke.

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.