Hírek

A Dűne: Prófécia új előzetese magyar jelenléttel és pontos premierdátummal érkezett meg

A Dűne: Prófécia (angolul: Dune: Prophecy) sorozat új előzetese a háttérben munkálkodó nőkre vonja a figyelmet, de néhány új apróságra is érdemes figyelni. Például egy magyar színészre és a pontos premierdátumra.

A Bene Gesserit háttérhatalomként munkálkodik az Impériumban – nemcsak Paul Atreides idején, hanem 10 000 évvel ezelőtt is. Brian Herbert és Kevin J. Anderson Sisterhood of Dune című könyvén alapuló Dűne: Prófécia (Dune: Prophecy) ebbe az időbe kalauzol, amikor Nővériség néven képezték az iskolába került lányokat. Tevékenységüket azonban nem mindenki nézi jó szemmel – derül ki a széria legújabb előzeteséből.

Dűne: Prófécia előzetes:

A hatrészes sorozat főbb szerepeiben Emily Watson (Csernobil),  Olivia Williams (A korona), Travis Fimmel (A farkas gyermekei), Jodhi May (The Witcher), Mark Strong (Kingsman, A Pingvin).

Magyar jelenlétre is bukkanni az új előzetesben:

Árpa Attilát láthatjuk egy pillanatra, mint az egyik nagy Ház képviselője.

Az RTL-nek elárulta, hogy az 1. évadban még sokat nem fogunk vele találkozni, de az esetleges folytatásban nagyobb szerepet fog játszani.

A Dűne: Prófécia új előzetese ezenfelül a pontos premierdátumot is elárulta:

A Dűne-sorozat 2024. november 18-án érkezik a MAX-ra.

Forrás: Warner Bros. Discovery

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.