Hírek

Még be sem mutatták ennek a sorozatnak 5. évadát, de már zöld utat kapott a hatodik

A Slow Horses, az elmúlt évek egyik legjobb kémsorozatától nem kell egyhamar elköszönnünk.

Épphogy véget ért a Slow Horses (magyarul: az Utolsó befutók) 4. évada, az Apple TV + bejelentette, hogy zöld utat kapott a sorozat 6. évada. Az 5. évad már korábban kapott berendelést, és már be is fejeződött a forgatása, mivel a 4. évaddal párhuzamosan készült.

A hivatalos bejelentés szerint a 6. évad hat részben fogja elmesélni, hogy Diana Taverner hogyan keveri bele magát és az egész csapatot egy nagy tétekben játszott ügybe. Ha előre olvasnátok az új évadok előtt, akkor Mick Herron azonos című sorozatának két kötetét, a Joe Countryt (hatodik kötet) és a Slough House-t (hetedik) vegyétek kezetekbe.

Ha eddig kimaradt a Slow Horses, álljon itt, mi ez: A Slow Horses című krimisorozat (magyarul az Utolsó befutók) 2022-ben indult az Apple TV-n, Gary Oldman főszereplésével és Mick Herron brit író azonos című regénysorozatának adaptációjaként. Az alapsztori szerint a Slough House a küldetéseket elszúró MI5 ügynökök purgatóriuma. A kegyvesztett kémek büntetése az, hogy egy romos és nyomasztó irodaházban naphosszat dögunalmas papírmunkával kell foglalkozniuk. És ha mindez nem lenne elég, a főnökük Jackson Lamb (Gary Oldman), aki jó eséllyel pályázhatna a világ legrosszabb főnöke címére. Bunkó, káromkodik, iszik és piszkálja a beosztottjait, ráadásul ápolatlan és lohasztó motivációs beszédeket tart.

A nemrég befejeződött 4. évadot nem is olyan rég ajánlottuk:

Slow horses 4. évad kritika – Gary Oldman kevesebbet piál, de annál többet kergeti a rosszfiúkat

Forrás: Apple TV Press

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.