Hírek

Hivatalosan ekkor tér vissza az Invincible az Amazon Prime Videóra

Mark ismét a Burger Martban tudja meg, hogy lesz még feladata az Invincible-ben. Avagy a Prime Video hivatalosan is bejelentette a 3. évadot.

Aki rendszeresen böngészi a közösségi médiát, már nem lepődik meg, de a Prime Videónál már napra pontosan tudják, mikor kezdődik az Invincible 3. évada, hiszen a napokban kikerült a netre az ezt leleplező teaser. Szerencsére a szivárgás után nem ültek sokat rajta és egy hivatalos rövid előzetes keretében bejelentették a következő etap premierjét.

Az Invincible hivatalosan 2025. február 6-án tér vissza a Prime Videóra.

A premiernapon rögtön három új részt nézhetünk, utána pedig csütörtökönként érkeznek az új epizódok, egészen március 13-ig. Szemben a 2. évaddal, most nem lesz évadközepi szünet, hanem megszakítás nélkül megy végig a szezon.

Robert Kirkman azonos című képregényén alapuló sorozatban Mark Grayson megörökli édesapja, Omniman képességeit, amivel nem kisebb feladat, mint a Föld védelmezése szakad a nyakába. A 3. évad viccesre vett rövid előzetese a következő, szuperhőst próbáló állomást vetíti előre sok edzéssel és koncentrálással.

Forrás: Prime Video Press

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.