Hírek

Aki bújt, aki nem! Folytatást kap ez a 2019-es horrorfilm

A horror-vígjáték 5 év után végre folytatást kap.

A 2019-ben bemutatott Aki bújt (Ready or Not) a Searchlight forgalmazó egyik legmeglepőbb sikere volt a bemutatója idején. Bá a film mindössze 6 millió dollárból készült, az amerikai mozipénztáraknál 28 millió dollárt hozott (globálisan 57,6 millió dollárt), és a kritika is egyöntetűleg pozitívan fogadta.

A történet egy furcsa, és a cselekmény előrehaladtával egyre véresebb családi hagyomány köré szerveződik: a fiatal arának (Samara Weaving) részt kell vennie jövendőbelije (Mark O’Brien) gazdag családjának (Adam Brody, Henry Czerny, Andie MacDowell) tradicionális esküvői játékán, ami egy halálos bújócskát jelent. Aki nem bújik el jól, az az életével fizet.

Ha azt hitted, ez csak egy egyszeri ötlet, akkor nem figyelted eléggé Hollywoodot!

A Radio Silence (a film mögött álló produkciós cég) bejelentette, hogy az Aki bújt 2. része hivatalosan is zöld utat kapott.

Az új filmre visszatér a Radio Silence-től Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett és Chad Villell (a cég alapítói) . Az előző rész két forgatókönyvírója, Guy Busick és R. Christopher Murphy szintén újra kiveszik részüket a horrorkomédiából, ám egyelőre nem osztottak meg semmi információt a cselekményről. Producerként ismét jelen lesz Tripp Vinson, Bradley J. Fischer, William Sherak és James Vanderbilt. A második részre a főszereplő, Samara Weaving is visszatér.

Forrás: The Hollywood Reporter

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.