Hírek

A Dreamworks már dolgozik a Vad Robot folytatásán

A Dreamworks animációs filmjét tengeren túlon nagyon szeretik és nézik, aminek szerencsére meg is lett a pozitív hozadéka: készül a Vad robot második része – írta meg a Deadline.

Az állatok közé pottyant robot története, a Dreamworksnél készült Vad robot határozottan meghódította az amerikai és továbbá azokat mozikat, ahol már vetítik (itthon október 24-ig várnunk kell a bemutatóra). A Deadline szerint a Vad Robot a múlt hétvégén elérte a 100 millió dolláros globális bevételt, ami egyértelmű siker a Dreamworks animációs részlegének. A film rendezője, Chris Sanders (Így neveld a sárkányodat, Croodék, Lilo és Stitch) be is jelentette, hogy

100%-ig biztos, hogy készül a második rész.

A háromszoros Oscar-díjas rendező visszatér rendező és íróként, producerként pedig a Dreamworks animációs film-veterán, Jeff Hermann (Bébiúr 2, Kung-Fu Panda) lesz jelen.

A Vad robot Peter Brown azonos című képes könyvén alapszik (ami október 24-én magyarul is megjelenik a Maxim kiadó gondozásában). 2016-os megjelenése óta egy igazi szenzáció lett: New York Times-bestseller és számos díjra jelölt jelenség.

Kedvet kaptál, hogy elolvasd?

Ha szeretnél minket támogatni, vásárold meg a könyvet ezen a linken keresztül

Megveszem

A történet szerint Rozzum 7134 (barátainak és tisztelőinek csak Roz) hajótörést szenvedett egy lakatlan szigeten, ahol megpróbál alkalmazkodni a magányosnak tűnő körülményekhez. Barátságot köt a helyi állatokkal és egy elárvult kisliba nevelőszülője lesz. Azonban semmi sem marad idillben, amikor Roz alkotója célba veszi a békés szigetet.

Az eredeti változat szinkronhangjai között szerepel Lupita Nyong’o mint Rozz, Pedro Pascal, Catherine O’Hara, Kit Connor, Stephanie Hsu,  Mark Hamill, Matt Berry, Ving Rhames és Bill Nighy.

A vad robot október 24-én érkezik a magyar mozikba.

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.