Hírek

Steven Soderbergh kísérleti kísértetfilmje nem csak hátborzongató előzetest, hanem magyar premiert is kapott

Steven Soderbergh kísértetfilmje új előzetesével a magyar nézőknek is jött jó hír – Magyarországon is bemutatkozik a Presence.

Steven Soderbergh az elmúlt években igencsak elfoglalt rendező volt: a Semmi hirtelen mozdulat, a Kimi és a Magic Mike utolsó tánca (az olyan sorozatrendezésekről, mint A kör bezárul vagy a Command Z) a COVID-világjárvány óta bemutatott filmjei. Jelenleg  Black Bag c. kémthrillerén dolgozik, Michael Fassbender és Cate Blanchett főszereplésével. De ne szaladjunk előre! A Soderbergh-tól még egy film érkezik a thriller előtt, mégpedig a Presence, amelyhez nemcsak új előzetes érkezett, de hazai mozinézőknek is egy jó hír:

A Presence várhatóan 2025 elején kerül a hazai mozikba, az ADS Service forgalmazásában.

A film egész cselekménye egy külvárosi házban játszódik, melybe új család költözik, akik hamar rájönnek, hogy rajtuk kívül egy idegen lény is van a házban. Az egész különlegessége, hogy az eseményeket az entitás szemszögén keresztül látjuk.

A főszerepben Lucy Liu, Chris Sullivan, Callina Liang, Julia Fox, Eddy Maday és West Mulholland. A forgatókönyvön Soderberg a Kimi írójával, David Koeppel együtt dolgozott.

Előzetes:

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.