Hírek

A The Last of Us 2. évad első előzetese alapján az új évad egy igazi érzelmi hullavasút lesz

Idén már láthattunk néhány pillanatot a The Last of Us 2. évadából, most pedig itt a teljes előzetes, stílusosan szeptember 26-án, amikor a történet szerint elérte a pandémia szintjét a zombifertőzés. Boldog Last of Us napot mindenkinek!

Hét epizódos évaddal tér vissza az HBO sikeres videójátékadaptációja, a The Last of Us. A 2. évad a játék második részének első felét fogja adaptálni, azonban lesznek változások. A game alkotója, Neil Druckmann elárulta, hogy terveznek például egy nagyon fontos karaktereknek komplett és komplex háttértörténetet, és ahogyan az 1. évadban, úgy itt is figyelembe vették az írás során, hogy mi fog jobban működni képernyőn a játékélményből.

A sorozatban továbbra is főszerepben Pedro Pascal (Joel) és Bella Ramsey (Ellie), akikhez új színészek is csatlakoznak: Kaitlyn Dever (Abby), Young Mazino (Jesse), Isabela Merced (Dina), Danny Ramirez (Manny), Ariela Barer (Mel), Tati Gabrielle (Nora), Spencer Lord (Owen) és Jeffrey Wright, aki a videójáték után ismét Isaac bőrébe bújik. A korábbi rövid betekintőben pedig feltűnt Catherine O’Hara is.

The Last of Us 2. évad előzetes:

A 2. évad 2025 első felében érkezik a MAX kínálatába.

Forrás: Deadline

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.