Hírek

Literálisan pisztolyballett akciónak ígérkezik a Ballerina, az első John Wick spinoff film

Megérkezett az első mozis John Wick spinoff, a John Wick bemutatja: Ballerina első előzetese.

Hosszas premiertologatás után a Lionsgate felhívta a figyelmet, hogy készüljön minden John Wick-rajongó, mert jön az első spinoff mozifilm, a Ballerina előzetese (teljes nevén: From the World of John Wick: Ballerina, azaz John Wick bemutatja: Ballerina). És már itt is van.

Előzetes:

Len Wiseman (Underworld-filmek) rendező filmjének főszereplője Anna de Armas (Nincs idő meghalni, Szöszi), aki a 3. John Wickből ismerős Rooneyt fogja alakítani, a Ruska Roma által képzett bérgyilkost. De nem lenne John Wick-film a Ballerina, ha nem tűnne fel Keanu Reeves, Ian McShane, Anjelica Huston és Lance Reddick, akit poszthumusz utoljára láthatunk filmen. John Wick-újoncokként csatlakozik a szereplőkhöz Norman Reedus, Catalina Sandino Moreno és Gabriel Byrne.

A forgatókönyvet Rebecca Angelo, Lauren Schuker Blum, Emerald Fennell, Michael Finch és Len Wiseman jegyzik, akik a Parabellum és a John Wick 4. eseményei között helyezték el balett táncos történetét, aki családja lemészárlóit akarja kézre keríteni.

A Ballerina 2025. június 6-án érkezik a mozikba.

Forrás: Bleeding Cool

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.