Hírek

Lara Croftnak el kell döntenie, milyen hőssé szeretne válni – Tomb Raider anime előzetes

A Netflix geekekre célzott rajongói eseményén mutatták be a Tomb Raider anime teljes hosszúságú előzetesét.

A 2021 óta készülő Tomb Raider anime a rebootolt videojátéktrilógia után (Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider, and Shadow of the Tomb Raider) veszi fel a fonalat Lara Croft történetében. Larának haza kell térnie, miután tudomására jut, hogy egy ősi és emocionális okokból is igen fontos kínai ereklyét elloptak a Croft birtokról. Az értékes tárgy utáni hajsza kontinensről kontinensre vezeti Larát, miközben szembe kell néznie önmagával is: ki ő és milyen hőssé is szeretne válni.

A sztorit Tasha Huo (Vaják: A vér eredeteRed Sonja) írja, executive producerként pedig a dj2 Entertainment CEO-ja, Dmitri  M. Johnson (Sonic, Life is Strange), továbbá a Koponya-sziget producerei, Timothy I. Stevenson és Jacob Robinson és Dallas Dickinson és Noah Hughes a Crystal Dynamics (a Tomb Raider-játékok fejlesztője) részéről.

Az animációért a Powerhouse Animation felelt, a széria a Netflix és a Legendary stúdió égisze alatt készül. A korábbi ízelítő után a Netflix Geeked nevű rajongói eseményen mutatkozott be az anime legújabb, hosszú előzetese, ami számos új akciószekvenciát villant a történetből. Lara szinkronhangjaként a Marvel-filmek Peggy Carterét, Hayley Atwellt hallhatjuk. További szereplők Allen Maldonado (Zip) és Jonah Maiava , akit a videójátékok után ismét Baylon szerepében hallhatunk.

Tomb Raider: The Legend of Lara Croft előzetes:

Az új Tomb Raider-kaland október 10-én érkezik a Netflix kínálatába.

További hírek és friss előzetesek a Netflix Geeked oldalán.

Forrás: Tudum

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.