Hírek

Ekkor érkezik itthon streamingre A fiú és a szürke gém, Miyazaki legutóbbi filmje

Hayao Miyazaki Oscar-díjas animéje, A fiú és a szürke gém hamarosan Magyarországon is elérhetővé válik streamingen.

A Netflix eddig is számos Ghibli studio animének adott otthont és még ad is – például szeptember 16-án érkezik a felületre A szentjánosbogarak sírja. A Netflix azonban nemcsak a korábbi filmeket tartja műsortárában, hanem az újakat is elhozza. Ugyanis bejelentették, hogy

Október 7-én náluk lesz elérhető Hayao Miyazaki legutóbbi, Oscar-díjas animéje, A fiú és a szürke gém.

A globális premier alól egyedül Japán, az Egyesült Államok és Franciaország kivétel – előbbi országban a MAX-on debütál a Miyazaki anime, utóbbiban pedig a Netflixen, de csak 2025-ben.

Magyarországon viszont nyugodtan keressétek október 7-től a Netflixen, ugyanis már a keresőben is megjelent a cím, és lehet beállítani rá emlékeztetőt is.

A hivatalos magyar szinopszis szerint A fiú és a szürke gém 1943-ban, a Csendes óceáni háború közepén játszódik, amikor az anyja után sóvárgó ifjú Mahito bemerészkedik egy világba, ahol az élők és a holtak együtt léteznek. Ezen a helyen megszűnik a halál, az élet pedig újraindul.

Ha eddig kimaradt az anime, kritikánkban leírjuk, miért ne hagyd ki!

A fiú és a szürke gém kritika – Az élet szép, még ha véges is

Forrás: Netflix

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.