Hírek

Taylor Sheridan legújabb sorozatában olajügyekbe folyik bele, és nem szívderítő, amit ott talált

Taylor Sheridan és Christian Wallace a Yellowstone után olajügyekbe kezdenek legújabb sorozatukkal, a Landmarkkal, amit itthon a Skyshowtime-on nézhetünk.

A Skyshowtime bemutatta legújabb saját gyártású sorozatának, a Landman (magyarul Az olajügynök) első előzetesét.

A sorozat a Boomtown című 11 részes podcasten alapul, ami az olajmunkások és olajhajhász milliárdosok történetét mutatja be,

akik akkora fellendülést gerjesztenek, ami az éghajlatot, a gazdaságot és a geopolitikát is átalakítja.

A főszerepében az Oscar-díjas Billy Bob Thornton (Fargo), mellette a sorozat további szereplői: Ali Larter (Az utolsó áldozat), Michelle Randolph (1923), Jacob Lofland (Joker 2), Kayla Wallace (Ha szólít a szív), James Jordan (Yellowstone), Mark Collie (Nashville), Paulina Chávez (The Expanding Universe of Ashley Garcia – Ashley García táguló világképe), és Demi Moore (Viszály: Capote és a hattyúk). A visszatérő vendégszereplők között látható Jon Hamm (Mad Men – Reklámőrültek) és Andy Garcia (Expendables franchise – A feláldozhatók-filmek) is, Michael Peña (End of Watch – Az utolsó műszak) pedig vendégszereplőként tűnik fel a sorozatban.

A Landman november 20-án startol a Skyshowtime-on, rögtön 2 epizóddal.

Utána hetente érkeznek új részek. Az első évad 10 részes lesz.

Forrás: Skyshowtime Magyarország

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.