Hírek

Megérkezett a Hunyadi sorozat első előzetese, amiben tényleg minden színész a saját nyelvén szólal meg

Megérkezett a Hunyadi sorozat első előzetese.

A Rise of the Raven – amely Bán Mór Hunyadi könyvsorozatán alapszik – a Nemzeti Filmintézet (NFI) és a Beta Film GmbH közös finanszírozásában létrejövő projektje. Bár a tévés premierre még várnunk kell – az előző év végi terv helyett 2025-ig -, októberben a MIPCOM Cannes keretén belül már bemutatkozik a sorozat. Ez a cannes-i esemény a televíziós ipar egyik legfontosabb globális rendezvénye, évente több mint 100 ország televíziós szakembereit és a világ legnagyobb stúdióinak vezetőit hozza össze a francia Riviérán. A négynapos vásár keretében a legújabb televíziós műsorokat és sorozatokat mutatják be, emellett számos szakmai előadást és workshopot is tartanak.

Addig is a Hunyadi sorozat első előzeteséből tudjuk felmérni, várólistánkra rakjuk-e a szériát, vagy kivárunk még.

A korábbi ígéretekhez hűen a Rise of the Ravenben tényleg minden nemzetség megszólal, hiszen az igen színes színészgárda tagjai (összesen 600 nemzetközi színész és kaszkadőr) a némettől a szerbig számos nyelven megszólalnak. De a jelmezekre és a látványra sem lehet panasz.

A magyar történelmi sorozat 2025 első negyedévében kerül képernyőre a TV2-n.

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.