Hírek

Megérkezett a Minecraft-film első előzetese, amiből még most sem sejteni, miről fog szólni

Amiről valaha álmodtál, azt itt megépítheted – hirdeti a Minecraft-film első előzetese.

A videójáték-adaptációk következő darabja a 2011-ben indult és azóta hihetetlen népszerűségre szert tevő, és a világ egyik legjobban fogyó játéka, a Minecraft (havonta 140 millióan játsszák). A Mojang Studios játékában, mint egy végtelen mennyiségű LEGO-készlettel, mindent megépíthetsz, csak a képzeleted szabhat határt neked. Ebből az érzésből próbál visszaadni valamennyit a Warner Brostól érkező Minecraftfilm első előzetese, megidézve néhány ikonikus figurát is, mint a malacok vagy a creeper:

Minecraft előzetes:

A főszerepben Jack Black, aki a Borderlands és a Super Mario után úgy tűnik, nem unt rá a videójátékok világára: a Minecraftban ő alakítja a játékbeli A játékost, Steve-t. További főszerepben Jason Momoa (Halálos iramban 10., Aquaman), Emma Myers (Jó kislányok kézikönyve gyilkossághoz), Danielle Brooks (Bíborszív), Sebastian Eugene Hansen és Jennifer Coolidge (A Fehér lótusz). A filmet Jared Hess, a Napoleon Dynamite alkotója rendezi.

A Minecraft film 2025. április 5-én várható a mozikban.

Forrás: Variety

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.