Hírek

Amy Adams szó szerint kutyául érzi magát az anyaságtól – Nightbitch előzetes

Amy Adams főszereplésével érkezik egy weird fiction addaptációja: Nightbitch, amiben az anyai ösztönök kutyává tesznek.

A Searchlight Pictures bemutatta régóta tervezett filmjük, a Nightbitch első előzetesét Amy Adams főszereplésével. Ha eddig sem állt távol tőlünk a weird fiction, akkor ez a film telitalálat lesz. Rachel Yoder azonos című weird regénye alapján készült filmben egy egykor művészként dolgozó, de ma gyermekét otthon nevelő anya (Amy Adams) teljesen megváltozott életét követhetjük végig: kimerültség, ingerszegénység, a gyereknevelés nehézségei, házimunka. És mindez mintha végtelen spirálban ismétlődne újra és újra.

Az anyai lét azonban valami mást, elemibbet, ösztönösebbet is kihozna a nőből: kezd kutyává változni.

Nightbitch előzetes:

A főszerepben Scoot McNairy (Narcos: Mexico), Mary Holland, Jessica Harper, Zoë Chao, Ella Thomas, Stacey Swift, Archana Rajan, Adrienne Rose White, Darius De La Cruiz és Roslyn Gentle. A filmet Marielle Heller (Vezércsel, Sírok között) rendezte, aki a forgatókönyvet a könyv szerzőjével, Yoderrel együtt adaptálta.

A Nightbitch eredetileg a Hulu-n debütált volna, ám a Searchlight Pictures végül a mozibemutató mellett döntött:

így az Egyesült Államokban 2024. december 6-án mutatják be.

Magyarországi bemutatóról egyelőre nincs információnk, de amint lesz, hírt adunk róla.

Forrás: Variety

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.