Hírek

A Rosemary gyermeke előzményfilmje arról szól, miért nem jó ötlet gyanúsan olcsó ablbiba költözni

Megérkezett a Rosemary gyermeke film előzményének, az Apartment 7A első előzetese.

Roman Polanski 1968-os horrorklasszikusa, a Rosemary gyermeke is előzményt kap, egyelőre a Paramount +-on (magyar bemutatóról egyelőre nincs hír). Natalie Erika James rendező az új filmben 1965-ig repít vissza, amikor Rosemary még nem költözött be a New York-i Bramford épületébe. A hivatalos szinopszis szerint a film egy fiatal, nehézségekkel küzdő táncost (Terry Gionoffrio) követ figyelemmel, aki súlyos sérülést szenved. Helyzetéből menekülést jelent egy különös, befolyásos idősebb pár, akik egy lakás felajánlásával segítik, hogy a lány visszatérjen a színpadra. De valami nem egészen kerek.

A főszerepben Az örökösnő álarca mögött (Inventing Anna) ismert Julia Garner.

További szereplők Dianne Wiest (Kingstown polgármestere), Jim Sturgess (Across the Universe), Kevin McNally (Karib-tenger kalózai), Marli Siu (Everything I Know About Love), Andrew Buchan (All the Money in the World), Rosy McEwen (Blue Jean) és Kobna Holdbrook-Smith (Wonka). Az Apartment 7A Skylar James és Christian White forgatókönyve alapján készült.

Előzetes:

Az Apartment 7A szeptember 27-én érkezik meg a Paramount +-ra.

Az esetleges magyar premierről egyelőre nincs hír.

Forrás: Variety

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.