Hírek

A Netflix részéről ennyi volt: kaszát kapott a Halott Fiúk Nyomozóiroda sorozat

Ez a természet feletti nyomozós sorozat sem bírta sokáig.

Neil Gaiman és Matt Wagner a DC számára írt természet feletti nyomozós képregénye alapján készült széria a nehéz kezdet ellenére (2021-ben a Max passzolta át a Netflixnek) sajnos szomorúan fejeződött be:

a Netflix egyetlen évad után kaszálta a Halott Fiúk Nyomozóirodát.

A hír meglepő, mert a Variety szerint nem is teljesített rosszul a streamingszolgáltatónál. Három hétig tudott megmaradni a Netflix Top 10 angol nyelvű TV-sorozatainak toplistáján. A Netflix toplistáján a legjobb helyezése a második hely volt április 22-28. között, de csak “3,1 millió” megtekintést ért el az első három napban. A premier utáni első teljes héten a harmadik helyre csúszott vissza, de a nézettség 4,7 millióra tudott nőni. A harmadik héten 1,8 millió megtekintésre esett vissza a sorozat, majd kiesett a Top 10-ből. A kritikusok és a nézők azonban pozitívan értékelték. Maguk az alkotók, Steven Yockey és Beth Schwartz is már kész voltak a 2. évad forgatókönyvével, és már az 1. évad is felvezetett egy lehetséges folytatást.

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.