Hírek

Egy csigának nem könnyű a világ dolgait megérteni, főleg ha magára marad – Memoir of a Snail előzetes

A sötét és stop motion animációs filmek kedvelőinek ajánljuk a Memoir of a Snailt.

Adam Elliot (Mary és Max, az Oscar-díjas Harvie Krumpet) második animációs egészestés filmjéhez új előzetes érkezett, mivel bekerült a kaliforniai filmfesztivál, a Telluride Filmfesztivál programjába.

A Memoir of a Snail (Egy csiga emlékiratai) örök érvényű sorral kezd: a gyerekkor olyan, mint részegnek lenni, mert mindenki más emlékszik arra, amit csinálsz, csak te nem.

Az előzetes első mondata nagyjából előre is vetíti, hogy a stop motion film inkább felnőtt közönségnek készült, de ennek ellenére szívhez szóló története lesz. A főszereplő, Grace Puddle, aki magának való karakter és nagyon szeret csigahéjakat gyűjteni és romantikus könyveket olvasni. Élete azonban teljesen felborul, amikor elválasztják ikertestvérétől. Azonban minden nehézség ellenére Grace kitart, és egy Pinky nevű idős, excentrikus nővel való barátsága révén inspirációra lel.

A Memoir of a Snailt először júniusban mutatták be az Annency Filmfesztiválon, ahol kirobbanó sikerrel fogadták és elnyerte a legjobb filmnek járó Kristály-díjat.

Memoir of a Snail előzetes:

A főszerepben Sarah Snook (Utódlás), az Oscar-jelölt Kodi Smit-McPhee (A kutya karmai közt) és Jacki Weaver (Állat királyság), továbbá Eric Bana (München). A kissé szomorkás stop motion világ zenéjét pedig Nick Cave szerezte.

Adam Elliot stop motion filmje október 25-én érkezik az amerikai mozikba.

Reméljük, a hazaiakat sem kerüli el.

Forrás: Variety

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.