Hírek

14-én születtél? Akkor ingyen nézheted meg a Longlegs című filmet

Azokat a nézőket, akik bármely hónap 14-én születtek, különleges lehetőséggel várják a Corvin, a Toldi és a Kino mozikban augusztus 29. és szeptember 4. között: ingyen nézhetik meg a Longlegs – A rém című filmet – adta hírül a film hazai forgalmazója, az ADS Filmek.

Ha valamelyik hónap 14. napján születtél, akkor szerencsés vagy! Ugyanis több budapesti moziban – Corvin, a Toldi és a Kino moziban – ingyenesen nézheted meg a Longlegs – A rém című filmet.

Az akció 2024. augusztus 29-től szeptember 4-ig tart, vagy amíg el nem fogy az első 100 ingyenes jegy.

Az ajánlat a fent említett mozikban érvényesíthető személyi igazolványod bemutatásával a jegypénztárban. Az ajánlat csak a születésnaposokra vonatkozik, kísérőikre nem.

Hogy érdemes-e időt szánni a Longlegsre? Igen.

Kétségtelen, egy megosztó film, ami inkább a hangulatteremtésben, a misztikum fenntartásában és a bizarr, nyomasztó érzések átadásában erős igazán. A mélyebb mondanivaló vagy a történeti, koherens elemek háttérbe szorulnak, kacifántosságuk pedig a film játékidejének előrehaladásával egyre csak növekszik. De látni kell, és bőven ad témázgatásra okot.

A filmről teljes kritikánkat itt olvashatod el.

Longlegs hosszú lábaival borzolja a pszichéd, még ha nem is mindig érted, hogy miért

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.