Hírek

Ekkor folytatódik a Netflixen a Jeffrey Dahmerrel elkezdett gyilkosokról szóló sorozat

Dahmer még csak a kezdet volt. A sorozat vége után nem sokkal a Netflix zöld utat adott a sorozatgyilkosokra épülő antológiasorozat ötletére. Ennek 2. évada hamarosan meg is érkezik a streaming felületére.

Ahogyan mi is beszámoltunk róla, a Dahmer sikere nem maradt folytatás nélkül: Monster címen indít a Netflix antológiasorozatot, amiben egy-egy gyilkosság súlyos tetteit ismerhetjük meg dramatizált formában (szóval nem true crime feldolgozásban).

A 2. évad lassan a nyakunkon is lesz: a Monster szeptember 19-én fog debütálni a Netflixen.

A folytatásban a sorozat alkotói, Ryan Murphy és Ian Brennan pedig nem egy, hanem rögtön két gyilkost is adnak a nézőknek. A 2. évad a hírhedt Lyle és Erik Menendez esetére fog összpontosítani. A testvéreket 1989-ben ítélték el saját szüleik meggyilkolásáért, ami az egész Egyesült Államokat sokkolta. A Monster új évada részletesen bemutatja a történetüket, beleértve a motivációikat és a tettet követő pert is. Lesz is mit feltárni: ugyanis az ügyben a Menendez fiúk éveken át elszenvedett abúzussal magyaráztuk tettüket. A vád szerint a testvérek a családi vagyonért öltek.

A főszerepben Javier Bardem, Chloë Sevigny, Nicholas Alexander Chavez és Cooper Koch.

Monster: The Lyle and Erik Menendez Story dátumbejelentő:

Forrrás: Tudum

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.