Hírek

A következő Stephen King adaptáció a Maxra érkezik

Hosszas várakozás után eldőlt a Borzalmak városa (angolul a Salem’s Lot) sorsa: a MAXon fog debütálni exkluzív premierként.

Max Original filmként érkezik Stephen King 1975-ös regénye, a Borzalmak városa (Salem’s Lot) adaptációja, amelyet a Démonok között és az Az filmeket gyártó produkciós csapat készített – írja a Warner Bros Discovery közleményében.

A premier októberben várható a Maxon.

A film eredetileg moziban debütált volna 2022-ben, mint az Az-t követő új Stephen King mozis vérfrissítés, ám a bemutató csúszott újraforgatások és stratégiai megfontolások (pl. Evil Dead Rise kiütötte egy új premieridőpontból, író-színész tüntetések) miatt.

Gary Dauberman (Annabelle, Az, Az apáca, Mocsárlény: A sorozat írója) filmje már a negyedik Borzalmak városa-adaptáció lesz: a legelső 1979-ben készült minisorozat formájában, 1995-ben rádiójátékként tért vissza, majd 2004-ben következett egy szintén minisorozat feldolgozás. Dauberman az első, aki filmként dolgozza fel Stephen King könyvét.

A Borzalmak városa története szerint

Ben Mears író visszatér gyermekkori otthonába, Jerusalem’s Lotben, hogy ihletet merítsen következő regényéhez.

Ám hamarosan rá kell döbbenie, hogy szülővárosát egy vérszomjas vámpír tartja rettegésben…

A főbb szerepekben: Lewis Pullman (Ben Mears), Alfre Woodard (Dr. Cody), Makenzie Leigh (Susan Norton), Bill Camp (Matthew Burke), Spencer Treat Clark (Mike Ryerson), Pilou Asbæk (Straker) és John Benjamin Hickey (Callahan atya).

Producerek: James Wan és Michael Clear (Atomic Monster), Roy Lee (Vertigo) és Mark Wolper.

Borzalmak városa előzetesére még várni kell egy kicsit, de a film első képeit már bemutatta a Warner:

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.