Hírek

Középfölde animációs filmként is jól néz ki! Mutatja A gyűrűk ura anime első előzetese

A Warner Bros. bemutatta A gyűrűk ura anime, a Lord of the Rings: War of the Rohirrim első előzetesét.

Hosszas várakozás és az ígéretes első képek után immár előzetesen is megtudhatjuk, hogyan fog festeni Középfölde világa japán animeként. A válasz: szerencsére jól – de bizonyosodjatok meg ti is!

Lord of the Rings: War of the Rohirrim előzetes:

A War of the Rohirrim 261 évvel A gyűrűk ura-trilógia előtt veszi fel a fonalat, Helm Hammerhand uralkodásának idején. Az animét Kenji Kamiyama, a Ghost in the Shell: Stand Alone Complex rendezője rendezte.

A főszerepben Gaia Wise, aki Helm király lányát és a történet tényleges főhősét, Hérát fogja játszani; Helm királyt Brian Cox szinkronizálásában fogjuk hallani. További fontos szereplő Luke Pasquialino, aki Wulfot fogja alakítani. További szinkronhangok: Lorraine Ashbourne, Benjamin Wainwright, Laurence Ubong Williams, Shaun Dooley, Michael Wildman, Jude Akuwudike, Bilal Hasna, Janine Duvitski, és nem utolsó sorban Miranda Otto, aki Eowynként fog visszatérni Középföldére, mint az anime narrátora.

The War of the Rohirrim 2024. december 12-től a mozikban.

Forrás: Variety

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.