Hírek

Jövőre sem maradunk Halál nélkül – Befejeződött az első Alien-sorozat forgatása

Noah Howley, a Fargo alkotójának következő projektje egy az Alien franchise-ban játszódó sorozat lesz.

Noah Howley a The Hollywood Reporternek mesélt a Fargo várható befejezéséről, az Emmy-jelölésekről és következő nagy szériájáról, az Alien: Earth-ről. Howley bejelentette, hogy a sorozat forgatása már véget ért, már csak az utómunka van vissza. A tervek szerint az Alien-széria 2025-ben lesz bemutatva a Hulu-n (Magyarországon nagy valószínűséggel a Disney +-on).

Az Alien: Earth egyfajta előzménytörténetként fog szolgálni Ridley Scott 1979-es franchise indító filmjéhez:

30 évvel A nyolcadik utas a halál előtt, és 4 évvel a Prometheus előtt fog játszódni. A többi filmmel ellentétben a sorozat helyszíne nem az űr, hanem a Föld lesz, és az idegenek mellett a mesterséges intelligencia is középpontba fog kerülni, a Weyland-Yutani cég felemelkedése révén.

Az Alien-sorozat főszereplői Sydney Chandler, Alex Lawther, Samuel Blenkin, Essie Davis, Kit Young, Adarsh Gourav, Timothy Olyphant, Babou Ceesay, David Rysdahl, Erana James, Lily Newmark, Diêm Camille, Jonathan Ajayi, Adrian Edmondson, Moe Bar-El és Sandra Yi Sencindiver. A sorozatot executive producerként Ridley Scott is támogatja.

Amíg várjuk a szériát, ne feledjétek, már a mozikban az Alien: Romulus!

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.