Hírek

A Kubo és varázshúrok rendezőjének új meséje egy áthatolhatatlan és vad erdőbe hív kalandra

A Coraline és a Kubo és a varázshúrok filmeket jegyző Laika stúdió legújabb filmje egy borzongató kalandnak ígérkezik. Nézd meg a Wildwood első előzetesét!

A Coraline és a titkos ajtó című 2009-es stop motion film ismertté tette a Laika stúdiót: Neil Gaiman gyerekkönyve alapján készült film 131,8 millió dollár bevételt hozott, és még 2023-as újra moziba küldésekor is 4 millió dollár összehozott. Az animációs stúdió olyan rajzfilmekkel erősítette megszerzett renoméját, mint a Paranorman vagy a Kubo és a varázshúrok. A Coraline-hoz hasonlóan a Laika alkotói ezúttal is egy könyvadaptáció, nevezetesen Colin Meloy Wildwoods c. ifjúsági regényének megfilmesítésén dolgoznak, és az első rövid előzetes alapján nagy gonddal nyúltak az alapanyaghoz.

Wildwood előzetes:

A film egy fiatal lány, Prue történetét meséli el, aki Portlandből indul a Wildwood nevű varázslatos erdőbe, hogy megmentse elrabolt kisöccsét. A történet során varázslatos lényekkel, beszélő állatokkal és politikai intrikákkal találkozik.

A Wildwood filmet Travis Knight rendezi, Meloy könyvéből a forgatókönyv Chris Butler írta. Szinkronhangok: Peyton Elizabeth Lee, Carey Mulligan, Mahershala Ali, Jacob Tremblay, Awkwafina, Angela Bassett, Jake Johnson, Charlie Day, Amandla Stenberg, Jemaine Clement, Tom Waits és Richard E. Grant.

A filmnek egyelőre nincs pontos bemutatódátuma, de leghamarabb 2025-ben számíthatunk a premierjére.

Forrás: Empire Magazine

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.