Hírek

Osgood Perkins nem lassít – 2025-ben még egy thrillerrel készül megborzongatni a nézőket

Oz Perkins, a Longlegs – A rém rendezője, már két új projekten is dolgozik, köztük egy Stephen King-adaptáción és egy sötét hangulatú thrilleren, amely 2025 végén érkezik a magyar mozikba.

Osgood Perkins, a Longlegs – A rém rendezője, már két új projektjén is dolgozik. A Stephen King történetéből készülő A Majom című filmjének rövid előzetese már megjelent, de ezenkívül is várhatunk tőle még filmet 2025-ben: ez a Keeper című thriller, ami jelenleg gyártás alatt van.

Tatiana Maslany (Orphan Black, Amazon: Ügyvéd) és Rossif Sutherland (Az árva: Az első gyilkosság, Gyilkos tudat), a The Keeper főszereplői (forrás: ADS)

A Keeper főszereplői Tatiana Maslany (Orphan BlackAmazon: Ügyvéd) és Rossif Sutherland (Az árva: Az első gyilkosság, Gyilkos tudat), akik egy házaspárt alakítanak. Liz és Malcolm egy elhagyatott faházba utaznak egy romantikus hétvége céljából, azonban – ahogyan egy jó thrillerhez/horrorhoz illik – nem minden olyan idilli, ahogyan azt elképzelték.

A film magyarországi bemutatója 2025 végén várható az ADS Service forgalmazásában.

Perkins jelenleg futó filmje, a Longlegs, kiemelkedő sikereket ért el Amerikában és itthon is: a bemutató óta 30.803 néző váltott rá jegyet.

Forrás: ADS Filmek

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.