Hírek

Egy olyan párhuzamos valóságban élünk, ahol a Sötét anyag sorozat bizony folytatódni fog

Blake Crouch nagy sikerű regényéből készült sci-fi sorozat nem érhet véget egyetlen évaddal! – gondolták az Apple háza táján.

Az Apple TV a mai napon bejelentette, hogy zöld utat adott a Sötét anyag című sci-fi thriller sorozatok 2. évadának. A Sötét anyag főhőse Jason Dessen (Joel Edgerton), aki egy teljesen hétköznapi figura: fizikatanárként dolgozik és feleségével, Danielával (Jennifer Connelly) és fiukkal, Charlie-val (Oakes Fegley) él. Békés életének azonban vége szakad, amikor egy este valaki elrabolja. „Remélem, boldog vagy az életeddel” – ez az utolsó mondat, amit hall, mielőtt elkábítják. Amikor felébred, egy teljesen más világban találja magát. A nevén kívül minden megváltozott körülötte: egy menő feltaláló egy szupertitkos és védett laborban, munkatársai pedig arról faggatják, merre járt és mit csinált. Jason felfedezi, hogy abban a világban nincs családja, sőt, a fia sem született meg. Nyomozása során egyre döbbenetesebb titkokat talál és elindul egy veszélyes úton, hogy visszaszerezze a régi életét.

Kedvet kaptál, hogy elolvasd?

Ha szeretnél minket támogatni, vásárold meg a könyvet ezen a linken keresztül

Megveszem

Az Apple TV + programigazgatója, Matt Cherniss nagy örömmel beszélt a további együttműködésről a széria alapjául könyv szerzőjével, Blake Crouch-csal.

A Sötét anyag folytatására további csavarokat és elmélyülést ígér a multiverzumban.

Egyéb részletet nem jelentettek be a 2. évadról azon túl, hogy executive producerként továbbra is számítanak Blake Crouchra, Jacquelyn Ben-Zekryre, a főszereplőt játszó Joel Edgertonra és Matt Tolmach-ra.

Ha eddig kimaradt a Sötét anyag, tudd meg kritikánkból, érdemes-e próbát tenned vele:

A Sötét anyag annyira családcentrikus, hogy felvehetné a CSOK-ot – Kritika

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.