Hírek

Még ennyi évad kell, hogy lezáruljon a Sárkányok háza története

Épphogy felsorakoztak a seregek a Sárkányok háza 2. évadának zárásában, már sejteni, hol lesz a vége.

Egy sajtónak tartott Zoom beszélgetésen nyilatkozott az első Trónok harca spinoff, a Sárkányok háza showrunnerje, Ryan Condal a sorozat jövőjét illetően. Jó hír a nézőknek, hogy nem itt ér véget a történet:

a 3. évad már zöld utat kapott az HBO-tól, és Condal tervei szerint 2025 elején már meg is kezdhetik a forgatást.

Újságírói kérdésre azonban egy kevésbé vidám hírt is megosztott: a Sárkányok házát csak 4 évadra tervezik. Azaz a már bejelentett 3. évad után csak egy lesz, ami lezárja a Sárkányok tánca polgárháborút.

Amíg elérkezünk a végéhez, néhány izgalmas kihívást is elárult Condal – például a gulleti csatát, amely a Targaryen testvérháború egyik ambiciózus jelenete és csatája, amely végül okkal nem került be a 2. évad fináléjába. A lore szerint az ütközet a legvéresebb tengeri összecsapás volt a Sárkányok tánca idején. A showrunner elmondása szerint szeretnék azt az építkezést megadni ennek az eseménynek, amelyet megérdemel, annak fényében, hol járunk most, és hová fog kifutni a sorozat.

Amíg forog a Sárkányok háza következő évada, nem fogunk Westeros nélkül maradni: jövőre érkezik a második Trónok harca spinoff, A hét királyság lovagja. Ebből a tegnapi nap folyamán mutatott be rövid részletet a Warner Bros Discovery sok más, várva-várt HBO sorozattal együtt.

Forrás: Entertainment Weekly

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.