Hírek

Megvan, mikor folytatódik a Netflix legsikeresebb koreai sorozata

A Netflix a mai napon bejelentette, mikor érkezik a legsikeresebb koreai sorozatuk régóta várt 2. évada, és azt is, hogyan terveznek tovább a történettel.

2021-ben a Netflix addig is bő dél-koreai sorozatkínálatának kiemelkedő sikerét hozta el a Squid Game (magyarul: Nyerd meg az életedet). Világszenzáció lett belőle és az eddig legnézettebb nem angol nyelvű Netflix sorozat, amit  a szakma is ugyanúgy elismert: 14 Emmy-díjra jelölték, amiből 6-t díjra is váltott. Bár a cselekmény viszonylag kerek egészként zárult le, kapott 2. évados berendelést, és a bátor jelentkezők élőben is átélhették a Squid Game-beli játékokat a Netflix saját gyártású reality-jében (természetesen itt senkinek nem esett bántódása).

A Netflix a mai napon hírt adott a régóta várt 2. évadról: még idén, 2024-ben láthatjuk az új részeket. Egy dátumbejelentő videóval árulták el, hogy

2024. december 26-án érkezik a Nyerd meg az életed folytatása a műsortárukba.

Kell is ennél kellemesebb ünnepi műsor karácsonykor?

Emellett a videóban azt is elárultak, hogy nem itt fog véget érni a Squid Game:

lesz 3. évad is belőle, mégpedig 2025-ben.

Ám ezzel a történet le is fog zárulni. A sorozat alkotója, Hwang Dong-hyuk a rajongóknak írt levelében felvezette, hogy a következő epizódokban Gi-hunt (Lee Jung-jae) fogjuk követni, aki a játékokat szervező Front Manre fog vadászni.

A korábbi Squid Game színészek közül visszatér Lee Byung-hun, Wi Ha-jun és Gong Yoo. Új színészek közt köszönthetjük Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Gyu-young, Lee Jin-uk, Park Sung-hoon, Yang Dong-geun, Kang Ae-sim, Lee David, Choi Seung-hyun, Roh Jae-won, Jo Yu-ri, és Won Ji-an. Egyelőre nem árulta el a Netflix, hogy kiket fognak alakítani.

Nyerd meg az életed 2. évad bejelentés:

Forrás: Netflix / Variety

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.