Hírek

A következő Star Wars-sorozatban gyerekekkel együtt fedezhetjük fel a messzi-messzi galaxist

Épphogy véget ért Az akolitus, már hangolódhatunk is a következő Star Wars sorozatra. A Disney a mai napon bejelentette, mikor indul a Skeleton Crew című sorozatuk.

A 2022-ben bejelentett Star Wars-sorozat bemutatója immár látható közelségbe került. A Disney-hez tartozó Lucasfilm a mai napon bemutatta a legelső képeket a Skeleton Crew-ból, amelyeket nálunk is megnézhettek.

A Skeleton Crew egy felnövéstörténetet fog elmesélni. A rövid szinopszis szerint a sorozat négy gyerek történetét meséli el, akik egy titokzatos tárgyat fedeznek fel addig biztonságosnak gondolt bolygójukon. Igazi kalandutazásba keverednek, amikor véletlenül el is hagyják bolygójukat. A főszerepben Jude Law, aki Jod Na Nawoodot fogja alakítani, a gyerekszereplők pedig Ravi Cabot-Conyers (Wim), Kyriana Kratter (KB), Robert Timothy Smith (Neel) és Ryan Kiera Armstrong (Fern). A szereplőket még egy új droid, SM 33 is kíséri, akit Nick Frost szinkronizál.

A sorozat alkotói Jon Watts és Christopher Ford, akik egy vidám, kalandosabb történetet ígérnek a Skeleton Crew-val. Ebben van segítségükre vannak olyan rendezők, mint a The Daniels (Minden, mindenhol, mindenkor), akik az egyik epizódot fogják rendezni.

A Skeleton Crew december 3-án indul a Disney +-on.

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.