Hírek

Hivatalos Vaják jelenetképen is láthatjuk a Liam Hemsworth féle Ríviai Geraltot

Az első forgatási képek után a Vaják sorozat alkotója hivatalos, a 4. évadból származó képen is megmutatta, milyen lesz Liam Hemsworth Ríviai Geraltként.

Henry Cavill, aki a Netflix Vaják (The Witcher) sorozatának első három évadában alakította Ríviai Geraltot, távozása megrázta a rajongókat. A nézői oldalról nehéz helyzetben Liam Hemsworth (Éhezők viadala) vette magához a vaják kabátot és kardot, hogy elvigye hátán a Vaják szériát a 4. és a történetet záró 5. évadig. A forgatás már javában zajlik, ahonnan korábban szivárogtak ki Hemsworthről olyan képek, ahol Geralt jelmezben állt vagy vágta az ellent. A forgatási képek után most a sorozat showrunnerje, Lauren S. Hissrich is színre lépett, hogy először az Entertainment Weekly-n megosssza az első hivatalos képet az új Geraltról.

Forrás: Entertainment Weekly

Hissrich az első hivatalos kép mellett interjút is adott az angol filmes magazinnak. Beszámolt arról, hogy egy éven keresztül dolgoztak Hemsworth megjelenésén a leleplezés előtt. Továbbá kiemelte azt is, hogy színészeket és a stábot teljesen megnyerte azzal a lelkesedéssel és energiával, amivel életre keltette Geraltot (erről korábban a Cirit játszó Freya Allan is hasonlóan nyilatkozott). A showrunner egy kellemes 4. évad forgatásról számolt be, és alig várja, hogy a rajongók is láthassák az új részeket.

A kép mellett az első Vaják 4. évados kis, Hemsworth-re fókuszáló jelenetben is megnézhetjük az új Geraltot:

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×