HIRDETÉS

HIRDETÉS

Magazin

Nézzünk szembe együtt az Anti-Supermannel!

Májusban az év egyik legkülönlegesebbnek ígérkező horrorfilmjével folytatódik a Roboraptor filmklub!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A James Gunn (A galaxis őrzői) produceri felügyelete alatt készülő anti-szuperhős történet központjában az a kérdés áll, hogy mi van akkor, ha a hajótörött űrhajón érkezett csecsemő, – akit egy jó szándékú, gyerektelen házaspár a sajátjaként nevel -, a kamaszkor küszöbén megmutatja szuperhős képességeit, és azok nem jók? Mi van, ha a különleges hatalom, amivel rendelkezik, rosszra viszi? Ha legyőzhetetlen, de gonosz? Mit tehetnek erre a szülei, akik gyermekükként szeretik? És mit tehet az emberiség? Az eredmény? Egy torokszorítóan erős hangulatú, sötét és cool film.

Noha stáblista utáni jelenetre nem vállalunk garanciát, ám így is megéri kicsit maradni a vetítés után is, ugyanis a Zsótér Indi Dániel (24.hu, Roboraptor) és képregény rovatunk szerzője Pongrácz Máté beszélget majd a Borzongás főszerkesztőjével Böjtös Gáborral és Szilágyi Lászlóval (Cinegore.net, Borzongás magazin) horroról, szuperhősökről és horror-szuperhősökről.

A vetítés időpontja: 2019. 05. 10. 19:15 Helye: Corvin Mozi (1082 Corvin köz 1.)

HIRDETÉS

A vetítésen a részvétel jegyvásárlással lehetséges. Jegyek már kaphatók a Corvin Mozi honlapján, illetve helyszínen. Csatlakozatok a Facebook eseményhez, és kövessétek a RoboRaptor Facebook oldalát, hogy biztosan ne maradjatok le a filmklubjainkról, és egyéb eseményeinkről.

Pongrácz Máté a Budapest Corvinus Egyetem Szociológia szakán végzett. A műfaji filmek nagy kedvelője és az elfedett, obskúrus, de értékes darabok felkutatója. A szerzői trash védnöke és Zardoz hírnöke.