HIRDETÉS

HIRDETÉS

Podcast

Radikális gazdasági, életvezetési és gyereknevelési tippek haladóknak, Thanostól

10 éve várjuk már. 18 alkalommal kényszerített minket arra, hogy ne szaladjunk ki a film vége után egyből a mosdóba. Most végre eljött Thanos, mi pedig szinte alig jutunk szóhoz. Na, jó azért annyira még így is képesek vagyunk, hogy egy podcast keretében próbáljuk feldolgozni a traumát, amit a Végtelen háború jelentett. Megérte-e ennyit várni rá? Mit jelent Thanos érkezése a Marvel univerzum jövőjére nézve?

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Minden idők legnagyobb filmes crossover eseménye csak egy ügyes marketinghúzás, vagy önmagában is értékelhető és élvezhető film?  A döbbenetes vég, tényleg vég vagy csak egy súlytalan blöff? De, ami a legfontosabb: lehet-e vaskesztyűben csettinteni? Az őrült titán haragját megkockáztatva ezúttal Muchichka László, Szaniszló Róbert, Zsótér Dániel és Pongrácz Máté beszélik ki a Bosszúállók Végtelen háborúját.

A Roboraptor Podcasttal hetente jelentkezünk, hogy szétcincáljuk azokat a filmeket, amelyekre már egy sima kritika nem lenne elég.

HIRDETÉS

A műsort meghallgathatjátok Mixcloud és YouTube-lejátszási listáinkon a többivel együtt. Az adásokat INNEN le is tudjátok tölteni, de akár iTunes-on is feliratkozhattok, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről!

Podcastet hallgatni menő!

Pongrácz Máté a Budapest Corvinus Egyetem Szociológia szakán végzett. A műfaji filmek nagy kedvelője és az elfedett, obskúrus, de értékes darabok felkutatója. A szerzői trash védnöke és Zardoz hírnöke.