HIRDETÉS

HIRDETÉS

Podcast

Szőrös, fehér férfiak ajánlják neked az év legjobb filmjeit!

Hamarosan véget ér 2017, így a bejglizabálás közepette érdemes számot vetnünk az elmúlt esztendővel. Ennek megfelelően idén utoljára összeült a Roboraptor Podcast igen diverz, szőrös, fehér férfiakból álló stábja, hogy elmondja a tutit a mögöttünk álló év filmterméseiről. Szóval következzenek a legnagyobb csalódásaink, a legkedvesebb kedvenceink és az általunk a 10 legjobbnak megszavazott film megkérdőjelezhetetlen listája.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Kezdődjön hát a vágatlan különkiadás, amelyből kiderül, hogy milyen is volt 2017 a moziban (vagy legalábbis miként látta azt a RoboRaptor Podcast). Beszélgetnek: Muchichka László, Pongrácz Máté, Szaniszló Róbert és Zsótér Indi Dániel.

A Roboraptor Podcasttal hetente jelentkezünk, hogy szétcincáljuk azokat a filmeket, amelyekre már egy sima kritika nem lenne elég.

HIRDETÉS

A műsort meghallgathatjátok Mixcloud és YouTube-lejátszási listáinkon a többivel együtt. Az adásokat INNEN le is tudjátok tölteni, de akár iTunes-on is feliratkozhattok, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről!

Podcastet hallgatni vezetés vagy főzés közben szexi!

Pongrácz Máté a Budapest Corvinus Egyetem Szociológia szakán végzett. A műfaji filmek nagy kedvelője és az elfedett, obskúrus, de értékes darabok felkutatója. A szerzői trash védnöke és Zardoz hírnöke.